Crypto koersen

Crypto live koersen, nu te volgen via onze website

Via onze website kun je 365 dagen per week en 24 uur per dag verschillende cryptocurrency koersen bekijken. Deze koersen staan erom bekend veel te schommelen. Dit maakt het dan ook een stuk interessanter om ze live te volgen.

# Naam PrijsVeranderingen 24 uurMarktkapitalisatieVolume24 uurBeschikbaar aanbodPrijs grafiek(7D)

Koerswisselingen

Een koerswisseling is een belangrijke factor wanneer je de overweging maakt om een bepaalde cryptomunt te kopen of hiermee te gaan handelen. Het is dan ook noodzakelijk om de lange termijn van het koersverloop te bekijken. Wanneer er een explosieve groei is op de korte termijn, zegt dit weinig. In het verleden kan deze stijging namelijk direct weer gevolgd worden door een flinke daling. Let daarom altijd goed op de wisselingen uit het verleden.

Stabiliteit van de koersen

Er wordt vaak gehandeld in Cryptocurrencies met een hoge marktwaarde. Deze zijn erg populaire. Dit betekent niet direct dat deze munten ook stabiel zijn. Bitcoin is hier een mooi voorbeeld van. Ook bij deze munt moet je rekening houden met stevige koerswijzigingen. Op één dag stijgt of daalt de koers soms met maar liefst 25% of meer. Gelukkig herstelt de koerswisseling na zo’n periode weer, maar het is natuurlijk nooit 100% zeker of dit zal gebeuren.

Munten met een hoge marktwaarde zeggen dus niet alles over de stabiliteit en de eventuele koerswisselingen die er plaats kunnen vinden. Een munt met een lage marktwaarde is dan ook een stuk stabieler. Het ligt er dus aan waar je mee in zee wilt gaan en hoeveel risico je wilt nemen.

Investeren?

Je bent nu misschien wat huiverig geworden na het lezen van deze tekst. Toch zijn er heel veel mensen die geïnteresseerd zijn in Cryptocurrency, omdat ze het zien als een goede investering. En dat is het ook. Althans, dat kan het zijn. De levenscyclus van Cryptocurrency is nog maar net begonnen. Op dit moment is de markt al miljarden waard. Deze kan nog veel grote worden wanneer er meer grote investeerders en bedrijven instappen. Ben jij een beginnend investeerder? Dan zijn er een aantal valkuilen waar je voor op moet letten.

Op de markt zijn er nu meer dan 1000 verschillende cryptocoins en hier komen wekelijks nieuwe bij. Sommige zijn geschikt voor de lange termijn, andere juist voor de korte termijn. Toch zal veruit het grootste gedeelte geen succes worden.|

Wat is dan het juiste moment?

Maar hoe weet je dan welke munt op welk moment geschikt is voor een investering?

Als eerst is het erg belangrijk om informatie te verzamelen en jezelf in te lezen. Stel kritische vragen aan jezelf en luister niet klakkeloos naar de ene vriend die al weken roept dat het verstandig is om een bepaalde coin te kopen. De intenties zijn vast goed, maar mensen zijn al snel geneigd om te geloven in datgene waar zij belang bij hebben.

Voor je besluit om te beleggen is het belangrijk om jezelf af te vragen wat de functie is van de desbetreffende munt. Wie hebben het opgericht Hebben deze mensen een verleden in de technologische industrie of zijn het internet helden die willen profiteren van de trend? Zorg dus dat je niet voor de gek wordt gehouden en blijf vooral bij jezelf.