Bitcoin brokers

Bitcoin Brokers, welke is het meest geschikt voor mij?

Om op de juiste manier te kunnen investeren heeft men een ‘Bitcoin Broker’ nodig. Dit is eigenlijk een tussenpartij tussen jou en Cryptocurrency. De Broker koopt vaak grote hoeveelheden van een bepaalde munt om deze vervolgens aan te bieden via het eigen platform. In deze tekst hebben we verschillende Bitcoin Brokers voor je op een rijtje gezet.

Bitvavo

De makkelijkste manier om als Nederlander Bitcoins te verhandelen is op een betrouwbare Nederlandse handelsbeurs. Bitvavo bezit over een duidelijk werkend orderboek, vertrouwde infrastructuur en complete handelsomgeving. Deze organisatie die gevestigd is in Amsterdam, is veel Nederlands is deze Broker dan ook de beste keuze.

De doelstelling van de organisatie is om ervoor te zorgen dat iedereen op een makkelijke manier kan beleggen in cryptovaluta. Je kunt als belegger bij deze online broker slechts kopen en verkopen. Je kunt de crypto’s opslaan op je eigen wallet, maar je kan er ook voor kiezen om ze op te slaan op de ‘Bitvavo Wallet’.

Zowel beginnende als ervaren beleggers kunnen terecht bij deze broker. Zij maken het kopen en verkopen van cryptovaluta zo toegankelijk en eenvoudig mogelijk voor iedereen die hier interesse in heeft.

>>>Direct aanmelden bij Bitvavo>>>

Coinbase

Coinbase ziet cryptovaluta als het geld van de toekomst. Deze broker biedt vooral grotere cryptocurrencies aan, zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum. Deze organisatie maakt het mogelijk om met je creditcard te betalen. Dit kan een nadeel zijn voor veel Nederlanders, die over het algemeen vaak toch met iDeal betalen. Ook hangen er vrij hoge tarieven aan het verkopen en inkopen van munteenheden via Coinbase.

Coinbase wordt gezien als een van de grootste brokers binnen de cryptosector. De organisatie telt ongeveer 8 miljoen gebruiker en dit aantal blijft stijgen. Toch kiezen veel beginnende beleggers voor andere brokers. Dit is vanwege de hoge tarieven per transactie. Ben je dus een startende belegger? Kies dan voor een van de bovenstaande brokers!

>>>Direct aanmelden bij Coinbase>>>

Bitpanda

Bitpanda is, net als de andere brokers, een online aanbieder van Cryptocurrency. Toch is er aan verschil. Wat Bitpanda namelijk anders maakt is dat het inmiddels ook metalen, zoals goud en zilver, verkoopt. Ook biedt de broker mogelijkheden tot investeren in een aandelenindex. Het hoofdkantoor bevindt zich in Wenen, Oostenrijk. Het investeren in digitale valuta moet net zo makkelijk zijn als het laten afleveren van een pizza, volgens Bitpanda. Er kan met iDeal én creditcard worden betaald.

Zit je niet graag achter je laptop of computer? Dan heeft Bitpanda een app voor je. Op deze manier kun je alles vanuit je telefoon regelen. De app werkt hetzelfde als de website, als het gaat om kopen en verkopen van metalen, aandelen of Cryptocurrency.

Uit ervaringen van klanten blijkt dat Bitpanda een zeer veilige en betrouwbare website is. Het afgelopen jaar heeft de organisatie een extra platform geopend voor gebruikers met ervaring in het handelen in Cryptocurrency, ‘Bitpanda Pro’. Als je een ervaren handelaar bent dan is Bitpanda Pro zeker interessant voor je.

>>>Direct aanmelden bij Bitpanda>>>

PrimeXBT

PrimeXBT is een erg gebruiksvriendelijk en aanpasbaar platform. Dat wil zeggen dat je de handelsruimte waarin je je bevindt volledig zelf in kan richten. De grafieken, het marktvenster, de wigets en andere tools kunnen op elk moment zelf aangepast worden.

Ook is er ondersteuning voor als je meerdere beeldschermen wilt gebruiken. PrimeXBT biedt toegang tot vijf verschillende coins: Ripple, Bitcoin, Litecoin, Ethereum en EOS. Deze zijn alleen verhandelbaar tegen USD of Bitcoin. Je kan er dus geen Euro’s voor in ruil krijgen. Net als bij Bitpanda kunnen er ook andere producten worden verhandeld, zoals goud, zilver en olie.

PrimeXBT vraagt transactiekosten. Echter zijn deze relatief laag tegenover de transacties van Coinbase. Wil je dus deze transactiekosten minimaliseren, maar toch op een platform voor ervaren beleggers gebruiken? Ga dan voor PrimeXBT.

>>>Direct aanmelden bij PrimeXBT>>>