Bitcoin’s Prijsstabiliteit op $35.000

De Bitcoin-prijs vertoont opmerkelijke stabiliteit op het niveau van $35.000, en dit trekt de aandacht van analisten die een mogelijke grote koersbeweging voorspellen. Ondanks de gebruikelijke verwachtingen van marktcorrecties, blijft Bitcoin standvastig. De huidige prijs staat op $34.980, wat in de afgelopen 24 uur een stijging van 1,30% weerspiegelt.

Wat opvalt, is het sterke koop-momentum, met een 16% stijging in het handelsvolume. Dit duidt erop dat Bitcoin goed is gepositioneerd om zijn huidige niveau te handhaven en wellicht verder te stijgen.

Inzichten van Credible Crypto

Binnen de cryptocurrency-markt zijn de inzichten van ervaren analisten van groot belang. Een gerenommeerde marktanalist, Credible Crypto, benadrukt dat Bitcoin standhoudt en weigert te dalen tot het niveau van $34.600, wat een opmerkelijke stabiliteit vertegenwoordigt. Deze stabiliteit is tot stand gekomen dankzij de steun van de bulls, die het middenbereik hebben behouden, consolidatie hebben geïnitieerd en nieuwe impulsen hebben veroorzaakt.

Credible Crypto heeft deze ontwikkelingen geschetst op basis van eerder gedeelde analyses. In een recente YouTube-video-update wijst Credible Crypto op de logische volgende stap: het overschrijden van de $35.000 grens. De Elliott Wave-analyse van Credible Crypto benadrukt drie belangrijke niveaus om in de gaten te houden: $34.300, $34.700 en $35.100, die respectievelijk het laagste punt van het bereik, het middenbereik en het hoogste punt vertegenwoordigen.

Met Bitcoin die positieve korte termijn momentum vertoont, suggereert Credible Crypto dat de munt mogelijk impulsen blijft verschuiven totdat het psychologisch significante niveau van $40.000 wordt bereikt. Als dit wordt verwezenlijkt, zou dit kunnen leiden tot een nieuw recordhoogtepunt (ATH), zoals de analist aangeeft.

Spanning over de Goedkeuring van Bitcoin Spot ETF

De cryptocurrency gemeenschap is in rep en roer vanwege de discussies over Bitcoin spot ETF-producten. Er is groeiende anticipatie dat de Amerikaanse SEC binnenkort goedkeuring zal verlenen aan deze producten, wat naar verwachting institutionele investeerders zal aantrekken. Het betrokken raken van grote spelers, zoals BlackRock, versterkt de verwachtingen voor goedkeuring.

Hoewel de exacte tijdlijn voor goedkeuring nog onzeker is, voorspellen veel experts in de branche dat dit volgend jaar kan plaatsvinden. Galaxy Digital CEO Mike Novogratz is zelfs optimistisch en suggereert dat goedkeuring mogelijk nog voor het einde van dit jaar kan worden bereikt.

Met een toenemend bullish momentum en de hoop op ETF-goedkeuring kijkt de crypto gemeenschap vol spanning uit naar de toekomst van Bitcoin.